Værdagbok 2018. Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbør

Værdagbok 2018. Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbør - Monica Ekholt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Ekholt
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Værdagbok 2018. Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbør.pdf
ISBN
3137078283041

BESKRIVELSE

VÆRDAGBOK MED KALENDER: En årlig bestserlger for alle værinteresserte! Her er boka med dine personlige notater om været i 2017. «Værdagboka» kom første gang ut i 1996, og i årets utgave kan du føre en statistikk for de siste fem årene. Det er plass til månedsrapporter, registrering av temperaturer, vind og soldager, snø og regn.

Værdagboka kom første gang i 1996, og i årets utgave kan du føre en statistikk for de siste 5 årene. Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbør dag for dag. En årlig bestselger for alle værinteresserte! Her er boka med dine personlige notater om været i 2020.

Det er plass til månedsrapporter, registrering av temperaturer, vind og soldager, snø og regn. Kjøp Værdagbok 2020. Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbær dag for dag fra Tanum Dine egne notater om vær, vind, temperatur og nedbør dag for dag.

RELATERTE BØKER