Tøffe tatoveringer

Tøffe tatoveringer - Russ Thorne, Andrew Trull | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Russ Thorne, Andrew Trull
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Tøffe tatoveringer.pdf
ISBN
4727780506084

BESKRIVELSE

Tatoveringer har vært en del av menneskehetens historie i flere tusen år. De har prydet egyptiske mumier, maorikrigere og konger fra Afrika til England. I dag er tatoveringer mer populært enn noen gang - filmstjerner, musikere og sportsfolk viser mer enn gjerne fram tatoveringene sine. Boken egner seg til ungdom som er interessert i tatoveringer og ønsker å lære om de ulike tatoveringsstilene og symbolbruken bak de forskjellige motivene. Man får også en kort innføring i tatoveringens historie. Boken inneholder 100 vannbaserte engangstatoveringer med motiver som blant annet drager, mytiske skapninger og insekter, slik at man kan prøve seg frem på egen hånd.

Motivet har et banditt tema. 80% polyester, 20% Elastan; Kommer i størrelse Small, Medium og Large. Før så man mest tatoveringer hos sjøfolk som hadde tatovert seg i utlandet.

Vi skal prøve å forklare så godt som mulig hvordan vi setter en pris på en tatovering, og hvorfor du ikke alltid kan få en fast pris før du […] Tøffe tatoveringer gjør at han kaster klærne. KROPPEN BLE KUNSTVERK: Kroppen til Tor Arne var ødelagt etter at han har slanket seg over ett tonn de siste 30 årene.

RELATERTE BØKER