Taushetens tale

Taushetens tale - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Taushetens tale.pdf
ISBN
4979732455727

BESKRIVELSE

For Anette og Ulf begynner et nytt liv. Hun mister barnet, hun sier opp prestestillingen og de flytter fra Fredly. Men midt i all sorg og forandring finner de en trygg ro. Asbjørn Olsen, broren til Arve og Axel, flytter hjem til Bergfoss. Med på flyttelasset er tvillingdøtrene Elsa og Inga - og kona Sylvia, som bærer på en tung hemmelighet hun ikke kan røpe for noen, aller minst for Asbjørn. Hjemme hos Jørn og Vigdis tar lørdagskvelden brått en annen vending da det uventet ringer på døren:Utenfor sto Jens, Jørns femten år yngre bror. Han var ikke alene. En jente med langt, sort hår, gyllen hud og et skremt uttrykk i de mørke øynene holdt et fast tak i den ene hånden hans.- Dette er Samira, forklarte Jens. - Vi giftet oss i formiddag.

Asbjørn Olsen, broren til Arve og Axel, flytter hjem til Bergfoss. Kjøp 'Taushetens tale' av Synnøve Eriksen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202389673 Taushetens tale.

For Anette og Ulf begynner et nytt liv. Hun mister barnet, hun sier opp pr... Når makten taler for de tause ...

RELATERTE BØKER