Svamp

Svamp - Morten Langeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Langeland
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Svamp.pdf
ISBN
2047392182288

BESKRIVELSE

Nominert til Ungdommens kritikerpris 2020LA STÅ: Minner fra barndoms lokale lek, Sørlandet, trygghet som brått forsvinner. En internasjonal poesifestival i Makedonia, Balkan, som én blant inviterte poeter. Les fort - les høyt! LA STÅ: Balkan består av to ord: Bal betyr honning, det frodige landet, alt av grønt og de vakreste jentene, vinen. Kan betyr blod.

Dette til tross for god skylling og avfetting i forkant, og forsiktige sveip med svampen da bilen ennå var skitten. Meh.

De kan ha utviklet seg fra krageflagellater, men har ikke gitt opphav til høyerestående, flercellete dyr. De aller fleste svamper er marine (lever i havet), mens omkring 2 prosent av ... En svamp er ikke bare «en svamp».

RELATERTE BØKER