Sopp; plukk & bruk

Sopp; plukk & bruk - Anne Elisabeth Scheen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elisabeth Scheen
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Sopp; plukk & bruk.pdf
ISBN
4567403190170

BESKRIVELSE

Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor skulle ikke du gjøre det samme?Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå. Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder.Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.

REGISTER. A artsbestemmelse 22 asparges med saus av matblekksopp 94 avkoking 118 B bestemmelse av sopp 22-24 blek piggsopp 76-77 butt ... Plukk sikkert, bruk godt.

1,829 likes · 138 talking about this. Sopp - plukk & bruk er bok som lærer deg å sanke og tilberede matsopp.

RELATERTE BØKER