Sanselige rom

Sanselige rom Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Sanselige rom.pdf
ISBN
3885779710163

BESKRIVELSE

Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne. Bli med inn i en spennende verden.Gå på oppdagelsesferd i eventyrlige stuer, rustikke kjøkken og sanselige soverom, og la deg inspirere til å skape et personlig og vakkert hjem. Interiørfotograf og stylist Franciska Munck-Johansen er kjent fra bloggen Franciskas Vakre Verden, og blader som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Maison etc. står bak boken. Den inneholder et utvalg av de beste artiklene hennes, i tillegg til vakre bilder og inspirerende idéer fra utvalgte interiørbloggere. Sanselige rom er oppfølgeren til suksessbøkene Sanselig sommer og Sanselig jul. Boken er på 200 sider. Den er trykt i flott kvalitet med stivbind og smussomslag og flott kobbertrykk på tittelen.

Det er et finér bord fra 60 tallet. Kjøp Sanselige rom fra Tanum Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne.

Bakrommet: et slags mellomrom, men som er lukket og skjult for innsyn. Kjøp Sanselige rom fra Bokklubber Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne.

RELATERTE BØKER