Sanselige rom

Sanselige rom Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Sanselige rom.pdf
ISBN
1848548268503

BESKRIVELSE

Sanselige rom er en hyllest til skandinaviske hjem. Den er full av vakre bilder og herlige idéer fra de mest kreative skandinaviske interiørbloggerne. Bli med inn i en spennende verden.Gå på oppdagelsesferd i eventyrlige stuer, rustikke kjøkken og sanselige soverom, og la deg inspirere til å skape et personlig og vakkert hjem. Interiørfotograf og stylist Franciska Munck-Johansen er kjent fra bloggen Franciskas Vakre Verden, og blader som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Maison etc. står bak boken. Den inneholder et utvalg av de beste artiklene hennes, i tillegg til vakre bilder og inspirerende idéer fra utvalgte interiørbloggere. Sanselige rom er oppfølgeren til suksessbøkene Sanselig sommer og Sanselig jul. Boken er på 200 sider. Den er trykt i flott kvalitet med stivbind og smussomslag og flott kobbertrykk på tittelen.

De er det kompliserte menneskets siste atspredelse. (Oscar Wilde) Hvem liker ikke gode interiørbøker, de som kan ligge fremme på bordet for ren visuell nytelse. Sanselige Rom er oppfølgeren til suksessbøkene Sanselig Sommer og Sanselig Jul.

DIY Sy din egen gull peace pute. Vår tv krok. Boken "Sanselige Rom" er en hyllest til skandinaviske hjem.

RELATERTE BØKER