Samlede fiksjoner

Samlede fiksjoner - Jorge Luis Borges | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorge Luis Borges
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Samlede fiksjoner.pdf
ISBN
7400047965100

BESKRIVELSE

Jorge Luis Borges, den blinde bibliotekaren i Buenos Aires, er sannsynligvis den mest innflytelsesrike forfatteren i verden etter andre verdenskrig. Med sin nyskapende litterære stil banet Borges veien for en vidgjeten generasjon av latinamerikanske forfattere, og han har påvirket både forfattere og filosofer over hele den vestlige verden. I "Samlede fiksjoner" er alle hans fortellinger samlet og oversatt til norsk. Borges¿ verden er en labyrint full av ironiske kommentarer, drømmer, oppdiktede fenomener, kinesiske myter, arabiske legender, inspirert av islandske sagaer og fortalt i en stil som er tørr og nesten matematisk. Han tar oss med til innbilningens museum der alt er mulig og hvor man leter etter løsningen på all verdens gåter og mysterier. På fascinerende vis stiller Borges en rekke filosofiske og eksistensielle spørsmål han avdekker språkets og fortellingens begrensninger og utfordrer vår virkelighetsforståelse.

Oversatt av: Kari og Kjell Risvik. Koordinatsystem . Et koordinatsystem består av to tallinjer som står vinkelrett på hverandre.

De utgjør et genialt livsverk. Da kom praktverket «Samlede fiksjoner», oversatt av Kari og Kjell Risvik. Nå er den her igjen, i pocket.

RELATERTE BØKER