Personlig

Personlig - Lee Child | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Personlig.pdf
ISBN
9555450454481

BESKRIVELSE

Jack Reacher var i sin tid major i Militærpolitiet. Nå er han en ensom ulv som flakker rundt, uten fast adresse - men Hæren finner ham. En snikskytter har skutt på den franske presidenten, og Reacher kjenner gjerningsmannen, for han arresterte ham for seksten år siden. I all hemmelighet sendes Reacher til London, der et G 8-møte står for døren. Frykten for et nytt attentat er stor, men det spiller ingen rolle for Reacher. Han vil bare ha tak i skytteren. For ham er saken blitt personlig. "Dirrer av energi fra første side." - Daily Mail "Full av overraskelser og vanvittig spenning."-The Washington Post

Alle dokumenter, bilder og videoer i Personlig hvelv er enkle å få tilgang til fra onedrive.com, PC eller andre kompatible enheter. Det Norske Akademis ordbok Definisjon av personlig i Online Dictionary. Betydningen av personlig.

som gjelder en enkelt person personlige eiendeler 2. som gjelder egen erfaring kjenne noen personlig 3.

RELATERTE BØKER