Norsk start 5-7

Norsk start 5-7 - Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Norsk start 5-7.pdf
ISBN
7467263989500

BESKRIVELSE

Norsk start 5-7 Tekstbok forutsetter at elevene kan lese. Til elever med liten eller ingen erfaring med det norske språket anbefaler vi Norsk start 5-7 Kom i gang. Tekstboka er delt inn i de tre nivåene som er beskrevet i læreplanen og har mange fotografier og illustrasjoner som gir verdifull støtte i undervisningen, og vi anbefaler at elevene jobber med Norsk start 5-7 Arbeidsbok parallelt.Læreverket gir elevene grunnleggende språkopplæring fra det helt elementære til de har tilstrekkelige språkferdigheter til å følge ordinær undervisning.

Lærerveiledninger, aktiviteter og tilleggsressurser for deg som underviser. Norsk start. 600 oppgaver og en innholdsrik ordbank med innlest lyd.

Når du logger deg inn, vil du finne alle bøkene i bokhylla, tilrettelagt for bruk på digital tavle. ... NORSK START.

RELATERTE BØKER