Nordlandsnetter

Nordlandsnetter - Ellinor Rafaelsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Nordlandsnetter.pdf
ISBN
5684614538604

BESKRIVELSE

Dagen for bryllupet nærmer seg, men møtet med Davids bror får følelsene til å rase i Linnea. Et kaos av tvil og tanker tar plass i henne. Hun prøver å overbevise seg selv om at det er David hun elsker, det er ham hun skal gifte seg med om to dager.- Hva mener du jeg skal gjøre? spurte hun etter flere sekunders taushet. - Avlyse bryllupet? Svikte David og reise hjem til Norge?- Nei, svarte Michael alvorlig. - Jeg vil at du skal tenke nøye over hva du gjør, og at du aldri ... aldri må svikte David hvis du gir ham ditt ja under vielsen i morgen.- Det vil jeg da heller aldri gjøre! Jeg elsker ham ...

Tekst/melodi: Sveinulv Jarnæss (1920 - 1953) Jarnæss var litt av en Mosjøen-patriot og skrev dikt, Viser og prologer som i stor grad har utgangspunkt i Mosjøen. Stilt under vinternatts frostklare sti, Strømmer tonene mot meg fra stjernenes hær.

Hun prøver å overbevise seg selv om at det er David hun elsker, det er ham hun skal gifte seg med om to dager. - Hva mener du jeg skal gjøre? Thanks, very sad, but also uplifting.

RELATERTE BØKER