Mummi: Tove Janssons samlede tegneserier; bind 2

Mummi: Tove Janssons samlede tegneserier; bind 2 - Tove Jansson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Mummi: Tove Janssons samlede tegneserier; bind 2.pdf
ISBN
2910314881792

BESKRIVELSE

Velkommen tilbake til Mummidalen!I bind to av Tove Janssons Mummi-striper fra perioden 1953 - 1960, stifter lesere bekjentskap med nye sider av de kjente og kjære figurene. Det er livets store spørsmål som belyses i serierutene; drømmen om eventyret, den vanskelige selvstendigheten, sjalusi, ambisjoner, lengselen mot frihet og behovet for trygghet. Her er beretningen om Mummitrollets katastrofale husbygging, vintersportens anmasende ankomst til sommerparadiset og fortellingen om hvordan mummiene sluttet å ligge i hi, umoralens og moralismens åndskamp i Mummidalen, Mymlens mangslungne forelskelser og Filifjonkas fryktinngytende hushjelp. Blant mye annet.Alle de originale Mummitegneseriene er samlet i denne serien. En nødvendighet for alle gamle venner av Mummitrollet, og en fantastisk begynnelse for alle nye.

Men det startet med bøker. Mummitrollet og de andre karakterene i universet ble skapt av den finsk-svenske forfatteren Tove Jansson. Pris: 285,-.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202320393 Andre bind av Tove Janssons originale stripeserie fra Mummidalen i Anders Hegers oversettelse. Associated Press Ltd.

RELATERTE BØKER