Krigshesten

Krigshesten - Arto Paasilinna | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Krigshesten.pdf
ISBN
5197416021705

BESKRIVELSE

I Krigshesten bringes de mange entusiastiske norske Paasilinna-tilhengerne til krigsvinteren 1942 i Finland. To sovjetiske partisaner er sluppet ned over de finske skogene for å drive etterretningsarbeid. Leningrad er omringet og tyske og finske tropper har nådd fram til elven Svir. Savolenko og Kunitsjin er gode sovjetiske borgere, men ikke så mye at de følger ordrene blindt. Når de ved en utrolig glipp havner midt i fiendeland, kommer de i nærkontakt med finske soldater, og opplever dramatiske møter med den finske sivilbefolkningen, blant annet en viss apoteker i skjørt. Det er et ganske kritisk bilde Paasilinna gir av den ofte selvforherligende finske hæren, sett gjennom våre to sovjetiske soldaters absurde opplevelser.

På tross av deres enorme krefter, adlyder de og har vært våre hjelpere i tusenvis av år.De har utført all verdens arbeid og vært vårt fremkomstmiddel. I krigene kjempet de […] Krigshesten Joey blir vitne til kampenes grusomme realiteter både fra engelsk og tysk side.

To sovjetiske partisaner er sluppet ned over de finske skogene for å drive etterretningsarbeid. I Krigshesten bringes de mange entusiastiske norske Paasilinna-tilhengerne til krigsvinteren 1942 i Finland. To sovjetiske partisaner er sluppet ned over de finske skogene for å drive etterretningsarbeid.

RELATERTE BØKER