Krigshesten

Krigshesten - Arto Paasilinna | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Krigshesten.pdf
ISBN
2393053619519

BESKRIVELSE

I Krigshesten bringes de mange entusiastiske norske Paasilinna-tilhengerne til krigsvinteren 1942 i Finland. To sovjetiske partisaner er sluppet ned over de finske skogene for å drive etterretningsarbeid. Leningrad er omringet og tyske og finske tropper har nådd fram til elven Svir. Savolenko og Kunitsjin er gode sovjetiske borgere, men ikke så mye at de følger ordrene blindt. Når de ved en utrolig glipp havner midt i fiendeland, kommer de i nærkontakt med finske soldater, og opplever dramatiske møter med den finske sivilbefolkningen, blant annet en viss apoteker i skjørt. Det er et ganske kritisk bilde Paasilinna gir av den ofte selvforherligende finske hæren, sett gjennom våre to sovjetiske soldaters absurde opplevelser.

Han arbeidet i ti år i skolen før han sammen med kona, Clare, startet veldedighetsorganisasjonen Farms for City Children. Han er svigersønn av Penguin Books-grunnleggeren Allan Lane.Både Michael og Clare Morpurgo ble utnevnt til MBE i 1999.

Sendes innen 1-4 virkedager. Kjøp boken Krigshesten av Arto Paasilinna (ISBN 9788203374463) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER