Kakerlakken

Kakerlakken - Ian McEwan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ian McEwan
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Kakerlakken.pdf
ISBN
7414468233826

BESKRIVELSE

Kafka møter Brexit i en bitende politisk satire fra den litterære stormesteren Ian McEwan. Jim Sams, en flink, men på ingen måte dypsindig mann, våknet den morgenen fra noen urolige drømmer og oppdaget at han var forvandlet til en kjempemessig skapning. I sitt tidligere liv ble Jim Sams enten fryktet eller ignorert, men etter å ha gjennomgått en metamorfose er han gjenoppstått som den mektigste mannen i Storbritannia. Som statsminister har han ett oppdrag, og det er å lytte til folkets røst og lede politikken i en ny og dramatisk retning. Ingenting skal stå i veien: ikke opposisjonen, ikke motstanderne i hans eget parti. Ikke engang reglene i det parlamentariske demokratiet. Britiske Ian McEwan er en av Vestens mest anerkjente nålevende forfattere. Om romanene hans er ikledd komediens sylskarpe vidd med groteske karakterstudier, eller dramaets emosjonelle og undersøkende drakt, stiller de ofte dypt eksistensielle, etiske og politiske spørsmål. I Kakerlakken inverterer han Kafkas "Forvandlingen" i en bitende politisk satire om Brexit.

900 ganger sin egen vekt. Forskerne viste også at kakerlakkene godt taklet å være i klem. Wanneer de kakkerlakken van beide bakjes eten en drinken begint het gipspoeder in de maag van de kakkerlakken te klonteren en wordt het hard.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788205535312 Kakkerlakken stellen niet veel eisen aan hun leefomgeving. Ze leven wel het liefste in warme en vochtige omstandigheden.

RELATERTE BØKER