Kai og kjempefrosken

Kai og kjempefrosken - Ole Kristian Løyning | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Kristian Løyning
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Kai og kjempefrosken.pdf
ISBN
2356541448031

BESKRIVELSE

Kai og kjempefrosken er først og fremst en historie om vennskap. Om fiskebilsjåføren Franco som mener ferie er for latsabber, og mageknip er innbilning. Om sønnen Kai som må finne seg i å ha en far som alltid har en lett forklaring på alt det vanskelige som finnes. Kai og kjempefrosken er også en fortelling om hvordan stadig voksende problemer og utfordringer kan bli møtt med kreativitet og et brennende ønske om en lykkelig slutt. Boken er lettlest og spekket med humor. Samtidig tar den opp høyst dagsaktuelle temaer som livskriser og det å hele tiden måtte kjempe for å få endene til å møtes.

april 1940 ; 8. mai 1945 Dovendyret og sommerfuglen ... Powell, Ren The Elephants Have Been Singing All Along Wigestrand Forlag Lyrikk Voksne Avslått 12.3.2018 Bjerkli, Myriam Halden Lille Linerle Liv forlag Prosa Voksne Avslått 4.8.2017 Sørensen, Pernille og Jens Kristensen Tubaluba Gyldendal Norsk Forlag Bildebok Barn og unge Innkjøpt 18.4.2018 Alighieri, Dante og Erik Ringen Divina Commedia, del 1, Helvete Bokvennen Forlag Lyrikk Voksne ... Kai og kjempefrosken (Norwegian Edition) eBook: Ole Kristian Løyning: Amazon.co.uk: Kindle Store Ole Kristian Løyming: Kai og kjempefrosken (LIV) Karin Kinge Lindboe: Sam og Noa redder humler fra døden (Aschehoug) Arne Svingen: Da Frode mistet hodet (Gyldendal) Tore Thomassens: Jørgens hender og føtter (Portal) Ingunn Thon: Ollis (Samlaget) Hovedfoto: Mangschou -- annonse -- Berg, Bengt og Helge Torvund Medan våren vaknar Bokbyen forlag AS Lyrikk Voksne Innkjøpt 22.9.2017 Constance K.

Om sønnen Kai som må finne seg i å ha en far som alltid har en lett forklaring på alt det vanskelige som finnes. Kai og kjempefrosken er først og fremst en historie om vennskap. Om fiskebilsjåføren Franco som mener ferie er for latsabber, og mageknip er innbilning.

RELATERTE BØKER