Jeg lærer om former og farger. Lær med leseløver. Med klistremerker!

Jeg lærer om former og farger. Lær med leseløver. Med klistremerker! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Jeg lærer om former og farger. Lær med leseløver. Med klistremerker!.pdf
ISBN
4402953925834

BESKRIVELSE

Morsomme og varierte oppgaver lærer barna ulike geometriske former og farger; finn feil, tegning, flagg- og bokstavoppgaver. Passer for barn mellom 5 og 8 år.

Det settes et instruksjonskort i ... Blir kjent med bokstaver, tall og former! I denne lek og lær-pakken får du tre bøker hvor tema er bokstaver, tall og former. I tillegg får du et aktivitetshefte med mange klistremerker og oppgaver som utvikler ferdigheter når du skal lære å lese og skrive. Kjøp Lær med leseløver - bokstavene fra Bokklubber Lær bokstaver ved hjelp av tegning, fargelegging, kryssord, prikk til prikk, labyrinter og mange andre morsomme oppgaver.

Med klistremerker! Levering 2-6 dager . Aktivitetsbøker, Bokmål.

RELATERTE BØKER