Hvorfor er himmelen blå?

Hvorfor er himmelen blå? - Geraldine Taylor | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geraldine Taylor
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Hvorfor er himmelen blå?.pdf
ISBN
8962557193607

BESKRIVELSE

Boka for foreldre som vil gjøre barnet interessert i naturen. En miljøbok som lærer barnet om de store sammenhengene. Spørsmålene har barn i barnehager stilt mens de har vært på skogstur. Svarene er gjemt bak klaffer som pirrer nysgjerrigheten til barnet. En bok til å bli klok av.

Hvorfor må vi føre timer i IT-prosjekter? Hvorfor trenger vi et nytt datasystem for kunderegisteret? Hvorfor skal vi innføre Scrum? Hvorfor finner kundene så mye feil i systemene våre? Hvorfor er vi organisert på denne måten? Hvorfor skal vi implementere dette ... Hvorfor himmelen er blå Når sollyset kommer inn i atmosfæren, blir det spredt i alle retninger av gassmolekyler. Ettersom de sprer blått lys bedre enn lys av annen farge, ser himmelen blå ut. Men hvorfor blå? Opp gjennom historien har det vært ulike forklaringer på hvorfor himmelen er blå.

Når solen går ned i horisonten treffer den et mye tykkere lag av atmosfæren enn om den står midt på himmelen. Hvorfor er himlen blå og solen rød? Atmosfæren bryder lyset, ligesom fx vand og glas gør det. I dette forsøg kan du lave en "kunstig atmosfære" og se, hvorfor himlen er blå om dagen, og solen er rød ved solnedgang. Kjøp 'Hvorfor er himmelen blå?, spørsmål som barn stiller om verden rundt seg' av Geraldine Taylor fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER