Giftige tunger

Giftige tunger - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
6,43 MB
FILNAVN
Giftige tunger.pdf
ISBN
3633970895805

BESKRIVELSE

I paradiset lurer slangen - med giftig tunge og dødelig bitt.Folke kjemper for kong Magnus i Svearike, men Ingebjørg vet ikke om han har overlevd de blodige slagene. På Sæmundgård føler Ingebjørg seg truet av Magnusson-brødrene, som stadig konfronterer henne med rykter om Lille-Eirik. I Bergtors bryllp blir hun også krenket av Hallstein, som på brutalt vis prøver å så splid i familien.

Hør baksidetekst Fra ... giftige bemerkninger giftige bemerkninger / ha en giftig tunge ha en giftig tunge : giftige bemerkninger giftige bemerkninger / ha en giftig tunge ha en giftig tunge Resultat pr. side 1 5 10 20 30 40 50 100 De fleste af dem er i øvrigt også meget giftige for mennesker - især børn.

Kontakt en lege hvis du stadig smaker blod i munnen. Giftige tunger. Prøv Storytel Giftige tunger.

RELATERTE BØKER