Dette er et stille sted

Dette er et stille sted - Niels Fredrik Dahl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Fredrik Dahl
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Dette er et stille sted.pdf
ISBN
9811314319624

BESKRIVELSE

Dette er et stille sted samler Niels Fredrik Dahls tre seneste diktsamlinger, Antecedentia (1995), Min tredje muskel (1999) og Vi har aldri vært her før (2011), i ett bind. Boken inneholder også et lengre, nyskrevet dikt. Utgis med etterord av Rune Christiansen.

Boken inneholder også et lengre, nyskrevet dikt, samt etterord av Rune Christiansen. Dette er ikke et stille sted undersøker hvordan vi uunngåelig definerer, avgrenser, men kanskje også redder hverandre når vi gror inn i hverandres språk. Anmelderne mener: I dikta finst ei kvernande lengt kopla til eit tilbakevendande katastrofe- og undergangsmedvit. I Dette er ikke et stille sted bevitner vi et mystisk forhold mellom to unge skrivende, en kvinne og en mann.

«Et annet sted» er gjerne Bybanen. - Vorspiel og nachspiel Dette er et stille sted samler Niels Fredrik Dahls tre seneste diktsamlinger, Antecedentia (1995), Min tredje muskel (1999) og Vi har aldri vært her før (2011), i ett bind.

RELATERTE BØKER