Dette er et stille sted

Dette er et stille sted - Niels Fredrik Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Fredrik Dahl
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Dette er et stille sted.pdf
ISBN
2358662940048

BESKRIVELSE

Dette er et stille sted samler Niels Fredrik Dahls tre seneste diktsamlinger, Antecedentia (1995), Min tredje muskel (1999) og Vi har aldri vært her før (2011), i ett bind. Boken inneholder også et lengre, nyskrevet dikt. Utgis med etterord av Rune Christiansen.

Deres desperate kjærlighet forkler seg som gammel. Live hjemmelansering av boken "Dette er ikke et stille sted" av Henning H. Bergsvåg Gjest: Tomas Espedal Boken kan kjøpes i bokhandel eller bestilles... Ja, parken heter faktisk "Dette er et fint sted" og ligger mellom Hasleveien og Hekkveien i Oslo, like ved Carl Berners plass.

- Vi har ikke noe annet valg enn å kjøre og bli kvitt dem, men dette overfører bare problemet til et annet sted, legger hun til. «Et annet sted» er gjerne Bybanen.

RELATERTE BØKER