Den hvite svane

Den hvite svane - May Lis Ruus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Den hvite svane.pdf
ISBN
6059174089871

BESKRIVELSE

En maidag i 1702 bryter det ut brann i Bergen. Lucie og Karen Malene befinner seg ved Nykirken, og med ett ser de en grå sky av røyk stige som en søyle mot den klare himmelen. Samtidig hører de at alle byens kirkeklokker varsler om ildebrann. Flammene raste langs gavlen på Ole Salmakers hus. Lange, sultne og grådige gjorde de treverket glødende. Lucie så at folk sto tause og glodde. Noen løp, men de kom ikke til brannstedet, de flyktet fra det. Hvor var brannkorpset? Stormklokkene hadde ringt lenge allerede!

Der er også en legeplads til børnene, og mulighed for at grille. Men de forteller også at det har vært veldig tidkrevende å gjøre Den hvite svane klar for russetida. - Vi har brukt veldig, veldig mange timer.

Selvom vores skønne campingplads er åben, så er den dog præget af tiltag og restriktioner fra myndighederne i forbindelse med COVID-19. Vi vil, sammen med jer, vise samfundssind og gøre hvad vi kan, for at bekæmpe Corona virussen.

RELATERTE BØKER