Berlinerpoplene

Berlinerpoplene - Anne B. Ragde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Berlinerpoplene.pdf
ISBN
7019716874803

BESKRIVELSE

Første bok i serien om familien Neshov. Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres. Erlend jobber som vindusdekoratør i København, Margido eier et lite begravelsesbyrå, og eldstemann Tor på femtiseks år driver slektsgården på Byneset utenfor Trondheim. Brødrene har ikke hatt kontakt med hverandre på mange år. Berlinerpoplene er en roman om å forsøke å rive over røttene sine, bare for å oppdage at de stikker dypere enn man trodde. Og om plutselig å avdekke røtter man ikke ante fantes.

Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres. Serien om Neshov-folket har solgt mer enn 1 million bøker i Norge. I denne folkekjære bokserien blir vi kjent med en familie fra en gård i Trøndelag og livssjebnene deres.

Men det er heller ikke så lite. De tre Neshov-brødrene samles for første gang på mange år ved morens dødsleie. With Anders T.

RELATERTE BØKER