Berlinerpoplene

Berlinerpoplene - Anne B. Ragde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Berlinerpoplene.pdf
ISBN
4954368319490

BESKRIVELSE

Første bok i serien om familien Neshov. Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres. Erlend jobber som vindusdekoratør i København, Margido eier et lite begravelsesbyrå, og eldstemann Tor på femtiseks år driver slektsgården på Byneset utenfor Trondheim. Brødrene har ikke hatt kontakt med hverandre på mange år. Berlinerpoplene er en roman om å forsøke å rive over røttene sine, bare for å oppdage at de stikker dypere enn man trodde. Og om plutselig å avdekke røtter man ikke ante fantes.

Første opptak er over, og "Ligge i grønne enger" er i rute. Innspillingen av tv-serien Berlinerpoplene, basert på Anne B. Ragdes romaner om familien Neshov på Byneset, er avsluttet.

Her er hun på gården der tv-serien ... ragde. lieberhaberne.

RELATERTE BØKER