Av barn og fulle folk hører man sannheten

Av barn og fulle folk hører man sannheten - Øivind Løtveit | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øivind Løtveit
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Av barn og fulle folk hører man sannheten.pdf
ISBN
1187314307407

BESKRIVELSE

På vei hjem fra skolen blir Anna overrasket av et fremmed vesen som ønsker kontakt. Skikkelsen Anna møter kommer fra en annen planet hvor vulkansk aktivitet er i ferd med å gjøre liv umulig. Kan de overleve ved å flytte til jorden? Anna sto overfor et vanskelig valg: sannhet eller løgn. Med sannhet ville hun garantert fortsette livet i blinde, og med løgn var det et håp om å kunne se. Ønsket om å få synet tilbake var en enorm tiltrekningskraft. Hun bestemte seg for å vente med å fortelle sannheten. Sannheten ... Var det ikke nettopp sannheten han var ute etter? Øivind Løtveit er født i 1961 og debuterer med denne boka. Han splitter sine arbeidsdager mellom miljøorganisasjonen Framtiden i våre hender og Asker Kommune. Øivind Løtveit er gift, har fem barn og er bosatt i Asker.

Loading ... Se hva barna sier - Duration: ...

Er det sant? En dag før jul møter Aurora (10) en gammel fyllik på gaten i Bergen. Han viser seg å ha vært en profilert skuespiller som har spilt store roller på scenen.

RELATERTE BØKER