Terror over Texas ; Gulltørst

Terror over Texas ; Gulltørst - Jackson Cole, Lewis B. Patten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, Lewis B. Patten
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Terror over Texas ; Gulltørst.pdf
ISBN
2977389785868

BESKRIVELSE

Jackson ColeTerror over TexasKulene stormet forbi Slade, men coltene hans drønnet igjen og igjen. Blodet silte nedover ansiktet hans, og det venstre ermet var skutt i filler. Langsomt senket han revolverne og stirret fram gjennom kruttrøyken. På bakken lå noen ubevegelige skikkelser.Lewis B. PattenGulltørstDet var bare rykende rester igjen av vognene, og alle hestene lå døde på bakken i forvridde stillinger. ...men det var ikke en eneste indianer å se! Langsomt gikk det opp for Redd at han måtte ha hellet med seg for å unngå fellene rødhudene med sikkerhet hadde lagt for ham på veien videre til Meekers stasjon... Kvinnen han elsket var rødhudenes fange!

...men det var ikke en eneste indianer å se! Langsomt gikk det opp for Redd at han måtte ha hellet med seg for å unngå fellene rødhudene med sikkerhet hadde lagt for ham på veien videre til Meekers stasjon... Langsomt senket han revolverne og stirret fram gjennom kruttrøyken. På bakken lå noen ubevegelige skikkelser.

Lewis B. Patten Gulltørst Det var bare rykende rester igjen av vognene, og alle hestene lå døde på bakken i forvridde stillinger.

RELATERTE BØKER