Sterke kjensler og andre dikt

Sterke kjensler og andre dikt - Kristin Auestad Danielsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Auestad Danielsen
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Sterke kjensler og andre dikt.pdf
ISBN
2905490941935

BESKRIVELSE

Blant ting og tangI tradisjonen etter Olav H. Hauge og Gertrude Stein har Kristin Auestad Danielsen skrive ei samling dikt om heimstaden, heimen, romma vi bur i, og tinga vi omgir oss med. I eit lett og leikent språk som samtidig er prega av eit eksistensielt alvor, skriv ho om å vere barn, om å bli vaksen og om å vere mor, om fellesskapen mellom mor og dotter og om alle kvardagane som rommar livets drama.

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 77 Forlag Det Norske Samlaget Språk ... Sterke kjensler og andre dikt ; Språk: Språk: Hylleplassering: D; År: 2019; Noter: Dette er ei diktsamling om heimen og romma me bur i. Dikta skildrar kjensler rundt å vere barn, voksen, og mor, og også kvardagen og fellesskapen mellom mor og dotter.

Voksenavdelinga: 1 av 1 ledig Plassering: Lyrikk. Bestill flere av samme forfatter.

RELATERTE BØKER