Sterke kjensler og andre dikt

Sterke kjensler og andre dikt - Kristin Auestad Danielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Auestad Danielsen
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Sterke kjensler og andre dikt.pdf
ISBN
2320443810324

BESKRIVELSE

Blant ting og tangI tradisjonen etter Olav H. Hauge og Gertrude Stein har Kristin Auestad Danielsen skrive ei samling dikt om heimstaden, heimen, romma vi bur i, og tinga vi omgir oss med. I eit lett og leikent språk som samtidig er prega av eit eksistensielt alvor, skriv ho om å vere barn, om å bli vaksen og om å vere mor, om fellesskapen mellom mor og dotter og om alle kvardagane som rommar livets drama.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 77 Forlag Det Norske Samlaget Språk ... Sterke kjensler og andre dikt ; Språk: Språk: Hylleplassering: D; År: 2019; Noter: Dette er ei diktsamling om heimen og romma me bur i.

Bok · Nynorsk · utgitt 2019 · Dikt Bestill... Ledig.

RELATERTE BØKER