Sjelen har ingen rynker

Sjelen har ingen rynker - Bjørg Duve | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Duve
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Sjelen har ingen rynker.pdf
ISBN
6705661782604

BESKRIVELSE

Sjelen har ingen rynker er en nuperelle-samling. Gjennomgangstemaet er brudd og oppbrudd. Professor i psykiatri, Astrid Nøklebye Heiberg, skriver i forordet at det også handler om menneskers opp- og nedturer. Nøklebye Heiberg skriver blant annet: "Hun skildrer ønsker, drømmer og lengsler, behovet for å bli anerkjent, sett, føle tilhørighet, men også sorg, skuffelse og savn. Hun kaller sine fortellinger nupereller, som symbol på de fine trådene og de intrikate mønstrene som binder mennesker sammen." Nøklebye Heiberg trekker også fram at brudd og oppbrudd gir muligheter til ny vekst. En endring er ikke nødvendigvis ødeleggende.

Dolores del Rio (1905-1983) 41 år gamle Justin Smith er en av dem som har meldt sin interesse på den noe uvanlige annonsen. - Ikke bare mangler jeg noen tenner - jeg har ingen, forteller lastebilsjåføren til Wall Street ... Innerst i sjelen.

Kirurgisk behandling i form av ansiktsløftning har ingen plass i dette, det strammer ikke opp huden rundt munnen, ... Alder gir ansiktet rynker. Å gi opp gir sjelen rynker.

RELATERTE BØKER