Senterled til Miklagard

Senterled til Miklagard - Jan Kristian Karlsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kristian Karlsen
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Senterled til Miklagard.pdf
ISBN
6587309830089

BESKRIVELSE

Senterled til Miklagard er en underholdene historie om to karer, som søker å finne en kortere sjøvei til Svartehavet, enn vikingens reiser i Østerled. De reiser langs kyster, over hav og på strie elver. Båten er liten og farvannene er usikre, og dermed eskalerer utfordringene. Mannskapets kunnskap, samhold og utholdenhet settes på en stor prøve. Senterled til Miklagard er basert på en virkelig reise og er en påminnelse om at store sjøeventyr kan utrettes med en liten båt, for den som våger å følge sin drøm.

... Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. I 2019 forbedret klubben anlegget med 6 nye hull, ny driving range og Norges største treningsgreen.

De reiser langs kyster, over hav og på strie elver. Billettkjøp. Billetter kan kjøpes i døra før hvert arrangement.

RELATERTE BØKER