Senterled til Miklagard

Senterled til Miklagard - Jan Kristian Karlsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kristian Karlsen
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Senterled til Miklagard.pdf
ISBN
5384496336377

BESKRIVELSE

Senterled til Miklagard er en underholdene historie om to karer, som søker å finne en kortere sjøvei til Svartehavet, enn vikingens reiser i Østerled. De reiser langs kyster, over hav og på strie elver. Båten er liten og farvannene er usikre, og dermed eskalerer utfordringene. Mannskapets kunnskap, samhold og utholdenhet settes på en stor prøve. Senterled til Miklagard er basert på en virkelig reise og er en påminnelse om at store sjøeventyr kan utrettes med en liten båt, for den som våger å følge sin drøm.

Byen var den største vikingene kjente til og de kalte den Miklagard. Senterled til Miklagard er en underholdene historie om to karer, som søker å finne en kortere sjøvei til Svartehavet, enn vikingens reiser i Østerled. De reiser langs kyster, over hav og på strie elver.

Miklagard Resort ligger på historisk grunn. Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Miklagard Golf; Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Miklagard Golf. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Miklagard Golf; Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i ... Miklagarðr (norsk Miklagard eller Mikkelgard, islendsk Mikligarður, tysk Michelgart) var det norrøne namnet på byen Istanbul i Tyrkia.Andre namn på byen har vore Bysants (Byzants), Stamboul og Konstantinopel.

RELATERTE BØKER