Over veien

Over veien - Petter Brevik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Brevik
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Over veien.pdf
ISBN
4434831813900

BESKRIVELSE

Over veien er en roman i tre deler. Bokens forteller og hovedperson, en ressurssterk ung mann fra Oslo vest, blir ved fortellingens start diagnostisert med en alvorlig genetisk sykdom, og prøver i møte med familie og venner nokså halvhjertet å rømme fra sin tilstand. Underveis blir han gjenfortalt farens historie - en mann han ikke kjente og som han har arvet sykdommen fra. Over veien er en angstpreget beretning om arv, sykdom og sosialt fall. Samtidig er det noe uutgrunnelig over teksten, et ønske om å sette ord på det språkløse, samt å finne svar på spørsmål som vanskelig lar seg besvare: Finnes det i enkelte tilfeller noe sånt som «skjebne»? Er det mulig å kommunisere det aller innerste? Kan man frigjøre seg fra sin arv for å bli en annen?Romanen er en dødsreise, en ventetid i skjærsilden, og fortellerens språk er nøkternt og industrielt - strippet for berikende adjektiver. Peter Handke er en tydelig innflytelse, men også William Faulkner, Franz Kafka, Stig Sæterbakken og Dante.

Opptakskrav . Relevant yrkesfaglig utdanning. Inn til disse tomtene går det en privat vei som selger opparbeidet for 40 år siden.

Søk tøm Hovedutvalgsleder for vei i Trøndelag fylkeskommune, Hallgeir Grøntvedt (Sp), sier til ST at det vil bli iverksatt strakstiltak. - Det vil bli gjort foreløpige reparasjoner nå i vinter.

RELATERTE BØKER