Mulegutten

Mulegutten - Øyvind Torseter | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Torseter
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Mulegutten.pdf
ISBN
5363689414119

BESKRIVELSE

Mulegutten er en morsom vri på det gamle eventyret Kongen har sendt ut seks av sine sju sønner for å finne seg passende prinsesser. Sønnene kommer ikke tilbake og Mulegutten insisterer på å finne ut hva som har skjedd med brødrene. Han oppdager at trollet har gjort om brødrene og brudene deres til stein. Han kommer seg inn i fjellet for å få tak i trollet og befri prinsessen som trollet har fanget. Dette er en morsom vri på et gammelt eventyr. Det er mye humor og morsomme replikker i boken. Det er imponerende og spennende å bli tatt med inn i fjellet sammen med Mulegutten og prinsessen er både tøff og handlekraftig. Mulegutten kjenner vi også fra tidligere bøker. Bildene er vakre, humoristiske og fantasifulle både når det gjelder strek og fargebruk.Mulegutten fikk Kritikerprisen for beste barn- og ungdomsbok 2015Nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris 2016

Fantastisk flotte tegninger! Mulegutten er fortalt som tegneserie med snakkebobler, men med rikelig bruk av oppslag over én eller to sider. Mens hovedfigurene kan være nokså minimalistisk tegnet med enkle blyantstreker, er omgivelsene rundt et stadig skiftende sammensurium av flora, steinrøyser og trolsk interiørdesign. Mulegutten er en morsom vri på det gamle eventyret Kongen har sendt ut seks av sine sju sønner for å finne seg passende prinsesser.

med brødrene. Han oppdager at trollet har gjort om brødrene.

RELATERTE BØKER