Møte ved milepælen

Møte ved milepælen - Sigurd Hoel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Hoel
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Møte ved milepælen.pdf
ISBN
9368354647617

BESKRIVELSE

Romanen er et av Sigurd Hoels hovedverk, skrevet rett etter annen verdenskrig. Det spørsmålet han reiser, er igjen et aktuelt debatt-tema: Hvorfor ble noen mennesker landssvikere? Ikke bare forbryterne, men også domsmenn og dommere settes her på anklagebenken. Hovedpersonen forteller historien om sitt liv og om hvordan folk ble landssvikere på grunn av ham, som ble ansett som den"plettfrie". Men dette er også en roman om kjærlighet. Under dramatiske omstendigheter treffer mannen igjen den kvinnen han elsket, men svek en gang. Det blir et møte som bringer spørsmålet om skyld i et annet lys. I 1979 dramatiserte Helge Hagerup denne klassikeren for Radioteatret. Jan Bull satte stykket opp med et stjernelag av skuespillere.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Romanen er et av ... I hørespillserien og romanen «Møte ved milepælen» stiller Sigurd Hoel spørsmålet: Hvorfor ble noen av oss landssvikere? Denne helgen sendes tredje episode av serien i Radioteatret. NRK. Ved milepælen møter anti-nazisten løsungen sin igjen som torturist.

Han trenger noen å snakke med, og slik settes de i gang, "Jeg"'s egne tanker: Hvorfor ble folk landssvikere? Hans Berg, en felles studiekamerat av de to ... Dramatisert ved: Helge Hagerup Forlag: NRK Spilletid: 3 t 18. min.

RELATERTE BØKER