Møt meg i paradis

Møt meg i paradis - Heine Bakkeid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heine Bakkeid
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Møt meg i paradis.pdf
ISBN
2804708770026

BESKRIVELSE

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for ... Møt meg i paradis er andre bok om Thorkild Aske.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Heine Bakkeid, Bokmål,... Møt meg i paradis er Heine Bakkeids andre kriminalroman.

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

RELATERTE BØKER