Makten og æren

Makten og æren - Graham Greene | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Greene
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Makten og æren.pdf
ISBN
8374572030845

BESKRIVELSE

Makten og æren er Graham Greenes berømte bok om whiskypresten - en av forfatterens virkelig store romaner. Presten er på flukt - ikke fordi han er helt eller forbryter; men bare fordi han bor i et land der den katolske kirken er bannlyst. Presten er en ynkelig person på alle måter, tynget av synder og unnlatelser, ensom og med en ulykkelig trang til whisky. Han vakler som en elendig gjennom det kronglete, ofte veiløse landskapet, underveis mot en lite heroisk død. Men i prestens indre vokser noe frem, noe som hever ham over ynkverdigheten og fornedrelsen, slik at han til slutt dør som en verdig mann, omgitt av lys og håp - og nåde.En typisk Greene, spennende som en thriller; gripende og utfordrende. Boken er tidligere filmatisert.

Han vakler som en elendig ... Dokumentarprogrammet «Makten og æren» er basert på Torkel Hovlands bok «General Carl Gustav Fleischer Storhet og fall» som kom ut i år 2000. Nils Tore Gjerde.

Partiet gjorde et brakvalg, spesielt i indre strøk av kommunen. Lindesnes fra 2020 er nullstilt.

RELATERTE BØKER