Makten og æren

Makten og æren - Graham Greene | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Greene
DIMENSJON
8,82 MB
FILNAVN
Makten og æren.pdf
ISBN
1958655867156

BESKRIVELSE

Makten og æren er Graham Greenes berømte bok om whiskypresten - en av forfatterens virkelig store romaner. Presten er på flukt - ikke fordi han er helt eller forbryter; men bare fordi han bor i et land der den katolske kirken er bannlyst. Presten er en ynkelig person på alle måter, tynget av synder og unnlatelser, ensom og med en ulykkelig trang til whisky. Han vakler som en elendig gjennom det kronglete, ofte veiløse landskapet, underveis mot en lite heroisk død. Men i prestens indre vokser noe frem, noe som hever ham over ynkverdigheten og fornedrelsen, slik at han til slutt dør som en verdig mann, omgitt av lys og håp - og nåde.En typisk Greene, spennende som en thriller; gripende og utfordrende. Boken er tidligere filmatisert.

DELE. Makten og æren mot jentene Skam, ære og makt i velspilt, opprørende drama om tenåring i farlig skvis mellom pakistanske tradisjoner og norsk ungdomsliv. Sendt til Pakistan: Maria Mozhdah i hovedrollen som Nisha, som tvangssendes til Pakistan etter at hun ble fersket av foreldrene med norsk kjæreste i Oslo. Gud har riket, makten og æren, ikke oss.

Battles of Narvik. Engelsk wikipediaartikkel om slaget om Narvik.

RELATERTE BØKER