La oss late som dette aldri hendte

La oss late som dette aldri hendte - Jim Benton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Benton
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
La oss late som dette aldri hendte.pdf
ISBN
2866654148489

BESKRIVELSE

Kjære dumme dagbok er serien for deg som liker Dustedagboka og Pingledagbøkene.Smugles Jamie Kellys dagbok - men vær forsiktig så hun ikke merker det! Med mindre du har et teit behov for å utløse en hel masse vrede, da. For Jamie Kellys dagbok er nemlig hemmelig. Jamies utfordringer som skoleelev, som misunnelig venninne, som håpløst forelsket er ekstremt komisk og svært gjenkjennelig. Jamie er proppfull av uvanlige observasjoner, som at skolens skjønnhet Angeline er så vakker at selv kvelningslydene hun lager når hun setter noe i halsen er yndige.Målgruppe: 9-12 år

Og omtrent så pinlig som å slippe en skikkelig braker i klasserommet. Det er noe av det man kan si om første bind av Kjære dumme dagbok, som ble utgitt høsten 2013. Kjære dumme dagbok 1 - La oss late som dette ALDRI hendte.

E-bok . Jim Benton Buksa mi er forhekset! Tilbudspris 130,-Ordinær ... Kjøp Kjære dumme dagbok 1 - La oss late som dette ALDRI hendte fra Cappelendamm Smugles Jamie Kellys dagbok - men vær forsiktig så hun ikke merker det! Med mindre du har et teit behov for å utløse en hel masse vrede, da.

RELATERTE BØKER