Kvinnen på Wildfell Hall

Kvinnen på Wildfell Hall - Anne Brontë | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Brontë
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Kvinnen på Wildfell Hall.pdf
ISBN
9385565569760

BESKRIVELSE

«Gi meg barnet!» sa hun med en stemme som var knapt høyere enn hvisking, men i en tone av overraskende heftighet; hun grep tak i gutten og snappet ham fra meg, som om jeg hadde gitt ham en farlig smitte ved å berøre ham, og deretter ble hun stående med en hånd fast omsluttet hans, og med den andre på skulderen hans, mens hun stirret skarpt på meg med de store, lysende, mørke øynene - blek, andpusten, skjelvende av sinnsbevegelse. Kvinnen på Wildfell Hall er et av viktoria.tidens mest fortiede og skandaleomsuste storverk, og kanskje den første virkelige feministiske romanen i britisk litteratur. Med sin opprinnelig pseudonyme forfatter, sin komplekse forteller.teknikk og sitt krasse oppgjør med samtidens bærende ideer, innvevet i en gripende kjærlighetsfortelling, ble den en umiddel.bar salgssuksess. Siden havnet den i litteratur.historiens bakevje, mye på grunn av forfatterens egen søster, Charlotte. Kvinnen på Wildfell Hall foreligger med dette for første gang på norsk, oversatt og med etterord av Peter Fjågesund.

Det blir oppstandelse i den lille bygda, og det begynner å gå rykter om den unge damen, det er jo helt uhørt at en dame kan bo der alene uten noen mann ved sin side. Kjøp på nett A beautiful edition of Anne Bronte's most enduring novel, to accompany her sisters' greatest books in Penguin Clothbound Classics. Gilbert Markham is deeply intrigued by Helen Graham, a beautiful and secretive young woman who has moved into nearby Wildfell Hall with her young son. Kvinnen på Wildfell Hall Forfatter: Anne Brontë Utgitt: 2016 Sjanger: Kvinne & mann Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud.

Boka starter med at det flytter en ung dame med en liten sønn inn på det falleferdige godset Wildfell Hall. Det blir oppstandelse i den lille bygda, og det begynner å gå rykter om den unge damen, det er jo helt uhørt at en dame kan bo der alene uten noen mann ved sin side. Kjøp på nett A beautiful edition of Anne Bronte's most enduring novel, to accompany her sisters' greatest books in Penguin Clothbound Classics.

RELATERTE BØKER