Kvinnen på Wildfell Hall

Kvinnen på Wildfell Hall - Anne Brontë | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Brontë
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Kvinnen på Wildfell Hall.pdf
ISBN
2091827549661

BESKRIVELSE

«Gi meg barnet!» sa hun med en stemme som var knapt høyere enn hvisking, men i en tone av overraskende heftighet; hun grep tak i gutten og snappet ham fra meg, som om jeg hadde gitt ham en farlig smitte ved å berøre ham, og deretter ble hun stående med en hånd fast omsluttet hans, og med den andre på skulderen hans, mens hun stirret skarpt på meg med de store, lysende, mørke øynene - blek, andpusten, skjelvende av sinnsbevegelse. Kvinnen på Wildfell Hall er et av viktoria.tidens mest fortiede og skandaleomsuste storverk, og kanskje den første virkelige feministiske romanen i britisk litteratur. Med sin opprinnelig pseudonyme forfatter, sin komplekse forteller.teknikk og sitt krasse oppgjør med samtidens bærende ideer, innvevet i en gripende kjærlighetsfortelling, ble den en umiddel.bar salgssuksess. Siden havnet den i litteratur.historiens bakevje, mye på grunn av forfatterens egen søster, Charlotte. Kvinnen på Wildfell Hall foreligger med dette for første gang på norsk, oversatt og med etterord av Peter Fjågesund.

Kvinnene på Cavendon Hall Barbara Taylor Bradford 249,-Les mer. Wish.

Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe Forfatter: Agnès Martin-Lugand Utgitt: 2016 Sjanger: Kvinne & mann Innleser: Trude Eker ... I 1847 kom guvernanteromanen Agnes Grey, mens The Tenant of Wildfell Hall, som nå er ute for første gang på norsk med den litt uheldige, «dameromanaktige» tittelen Kvinnen på Wildfell Hall, ble utgitt året etter. Kvinnen på Wildfell Hall ... Kvinnene på Cavendon Hall Barbara Taylor Bradford 249,-Les mer.

RELATERTE BØKER