Jotnens hjemkomst

Jotnens hjemkomst - Bjørn Andreas Bull-Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Andreas Bull-Hansen
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Jotnens hjemkomst.pdf
ISBN
1862041250323

BESKRIVELSE

Etter en henrettelse av en mafiaboss blir politietterforsker Petter Tyrar kontaktet av en merkelig, enøyd mann. Han tilbyr Tyrar hevn for en grusom urett, men prisen Tyrar må betale, er høy. Etter en blodig skuddveksling våkner han opp i Gladsheim, Odins bolig i Åsgard. Her blir han mottatt som en høvding. Snart blir det klart for Tyrar at han i virkeligheten er krigsguden Tyr, som nå er kalt hjem for å lede einherjene i tiden fram mot Ragnarok, verdens ende. Episk. Storslagen. Spennende. "Jotnens hjemkomst" er en roman som bygger på kjente norrøne myter, men er samtidig en egen, gripende fortelling.

Kjøp boken Jotnens hjemkomst av Bjørn Andreas Bull-Hansen (ISBN 9788203198595) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Etter en henrettelse av en mafiaboss blir politietterforsker Petter Tyrar kontaktet av en merkelig, enøyd mann. Jotnens hjemkomst Andreas Bull-Hansen (Innbundet) Tips en venn 258 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER