Hvor er det blitt av alle gutta?

Hvor er det blitt av alle gutta? - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Hvor er det blitt av alle gutta?.pdf
ISBN
4242521031902

BESKRIVELSE

Lars Saabye Christensen debuterte som lyriker med Historien om Gly i 1976, og har siden utgitt en rekke diktsamlinger. Dette utvalget ble første gang utgitt i 1991.

Begge de to rådgiverne mener at samfunnet krafser i ungdommens seksualitet. Hvor er det blitt av alle gutta? KFUK-KFUM-topp Øystein Magelssen mener organisasjonen «mister grepet om gutta». - Vi bruker et følelsesspråk som treffer bredere hos jenter, sier han.

Hvor er det blitt av alle gutta? For de må ha glemt noe på veien, ungene fra den gang da, som nå sitter på toppjobber i Norges Idrettsforbund. De kaller seg Norges største folkebevegelse på sine egne hjemmesider, med 2.240.000 medlemskap fordelt på 11.409 idrettslag.

RELATERTE BØKER