Hvor er det blitt av alle gutta?

Hvor er det blitt av alle gutta? - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Hvor er det blitt av alle gutta?.pdf
ISBN
3852024835508

BESKRIVELSE

Lars Saabye Christensen debuterte som lyriker med Historien om Gly i 1976, og har siden utgitt en rekke diktsamlinger. Dette utvalget ble første gang utgitt i 1991.

Hvor er det blitt av alle gutta? For de må ha glemt noe på veien, ungene fra den gang da, som nå sitter på toppjobber i Norges Idrettsforbund. De kaller seg Norges største folkebevegelse på sine egne hjemmesider, med 2.240.000 medlemskap fordelt på 11.409 idrettslag.

Eller for å si det med Lars Saabye Christensen: «Hvor var det det butta? Hvor er det blitt av alle gutta?» «Hvor er det blitt av alle gutta»? Jo, det skal jeg fortelle. Gutta forsvant til spennende jobber i næringslivet hvor de sitter ved sin kontorpult fra 8-16, og smiler fornøyd hver 15.

RELATERTE BØKER