Hotellet med de tusen lys

Hotellet med de tusen lys - Emylia Hall | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emylia Hall
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Hotellet med de tusen lys.pdf
ISBN
3549237160002

BESKRIVELSE

Sommeren startet på tradisjonelt vis - men endte ulikt alle andre somre. På øya Elba utenfor Toscana, omgitt av olivenlunder og sitrontrær, ligger Hotel Mille Luci. Det er et sted folk vender tilbake til gang på gang, sjarmert som de blir av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren Valentino. På hotellet med de tusen lys kan man leve la dolce vita, det søte liv. En dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet. Hun virker ved første øyekast som en helt vanlig gjest, men det er hun langt ifra. Kit bærer med seg en hemmelighet som kan ryste grunnen hotellet er bygget på, og endre livene til alle som er tilknyttet Mille Luci. En stemningsfull historie om tap, svik og forsoning, fortalt med en varme og skjønnhet som en italiensk sommer.

Så en dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet. Hun virker ved første øyekast som en helt vanlig gjest, men det er hun langt ifra. "Hotellet med de tusen lys" er en stemningsfull historie om tap, svik og forsoning, fortalt med varme og skjønnhet som en italiensk sommer.

Specs: Innbundet, Emylia Hall, Bokmål,... Så ankommer reiseskribenten Kit, som ved første øyekast ser ut som en helt ordinær gjest - men det skal vise seg at hun er noe helt annet. Hun bærer nemlig på en hemmelighet som kan få store konsekvenser for både hotellet og alle som har tilknytning til det.

RELATERTE BØKER