Glasshuset

Glasshuset - Eve Chase | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eve Chase
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Glasshuset.pdf
ISBN
1517910930070

BESKRIVELSE

Når man bor i et glasshus, kan sannheten knuse alt ...Et nyfødt jentebarn blir funnet i skogen utenfor Foxcote Manor, og familien som bor der tar henne til seg. De har søkt tilflukt på det gamle landstedet sitt etter at hjemmet i London ble ødelagt av brann, og i en tilværelse fylt av sorger og problemer blir barnet en kilde til glede. Av frykt for at myndighetene skal ta henne fra dem, bestemmer de seg for å holde jenta skjult. For en stund virker det som om de har funnet fred på dette solfylte stedet i skogen, der samfunnets regler ikke ser ut til å gjelde.Men virkeligheten presser seg på, og spenningen stiger. Innen få dager ligger et menneske dødt i skogen, og skandalen er et faktum. Flere tiår senere møter vi en kvinne med hull i sin egen familiehistorie og et desperat behov for svar. Hun overvinner frykten for hvilke hemmeligheter hun kan komme til å avsløre, og setter seg fore å avdekke sannheten. Men fortiden er allerede nærmere enn hun kan forestille seg. Den følger med og venter ... Glasshuset er en fortelling over to tidsplan om familiehemmeligheter, løgner og tilhørighet.

Stopp og bli med på en minneverdig opplevelse. Vi byr på et mangfold like raust som i New York.

Glasshuset ligger under forbyggende barne- og ungdomsenhet i bydelen. Håndblåste glass og karafler til alle anledninger. Besøk verkstedet i Drammen eller vår nettbutikk. Glasshuset er en overbygd del av Storgata mellom Torvgata og Professor Schyttes gate i Bodø sentrum.Her var det vært gågate siden 10.

RELATERTE BØKER