Fri som ørnen

Fri som ørnen - Wilbur Smith | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilbur Smith
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
Fri som ørnen.pdf
ISBN
7648890823367

BESKRIVELSE

Mangemillionæren David Morgan har to store lidenskaper. Den ene er den vakre israelske kvinnen Debra, og den andre er å fly jetjagere. Flyvningens edle kunst erobret han som fjortenåring. Flyinstruktøren hans skjønte snart at han hadde med en "fugl" å gjøre - David var et naturtalent bak spakene. Med Debra var det annerledes. Hun lot seg ikke uten videre sjarmere av en vakker ung millionær. Og for hennes skyld gir han avkall på luksuslivet og reiser til Israel for å delta som frivillig i krigen mot Syria. Kjærligheten og lidenskapen mellom de to får vanskelige vekstvilkår. Krigen skal komme til å kreve uhyrlige ofre av dem begge. Men når de endelig er klar for å starte på nytt, i Afrika, skal det vise seg at nye og skjebnesvangre farer truer.

4.08 224 5 Forfatter: Wilbur Smith Innleser: Andreas Kolstad. Finnes som lydbok.

Ulike fuglearter som kalles ørner er ikke nødvendigvis nært i slekt. For eksempel tilhører de tre norske ørneartene to ... Kjøp Fri som ørnen fra Tanum Mangemillionæren David Morgan har to store lidenskaper.

RELATERTE BØKER