Finne deg der inne og hente deg ut

Finne deg der inne og hente deg ut - Lina Undrum Mariussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lina Undrum Mariussen
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Finne deg der inne og hente deg ut.pdf
ISBN
3515552718246

BESKRIVELSE

"i vårt hus er det mange romog du har flytta inn i det mørkesteher sitter jeg og holder deg i håndaog lar hendene snakkejeg later som om hendene vet noe om degde sier de vet at det må gå overjeg later som om hendene mineer fulle av noesom kan få deg til å lyse"I Lina Undrum Mariussens debutsamling møter leseren to unge søstre, to lyse streker i foreldrenes ansikt. Der den ene har åpnet seg for verden, er den andre omsluttet av et mørke. Innenfor familien, inne i huset, usynlig for andre utspiller det seg et stille, eksistensielt drama. Utenfor er elva og skogen åsted for andre, ordløse brytninger.Diktene er konkrete, sanselige, utspørrende, og preget av et sterkt følelsesmessig nærvær. Det handler om å leve og snakke på grensa av det som føles mulig. Om undringa over ikke å kjenne seg sjøl eller hverandre igjen: Hvem er du nå, og hvem er jeg? Skal vi noen gang få ligne de vi var?TARJEI VESAAS DEBUTANTPRIS 2013

Lina Undrum Mariussen skriver. vakkert og sårbart.

Kjøp boken Finne deg der inne og hente deg ut av Lina Undrum Mariussen (ISBN 9788249510351) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER