Endetid

Endetid - Minette Walters | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Minette Walters
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Endetid.pdf
ISBN
1821513261344

BESKRIVELSE

Svartedauden entrer England. Juni 1348, svartedauden kommer til England via et skip i havnebyen Melcombe i Dorsetshire. Helt uforberedt på denne dødelige sykdommen og hvor raskt den sprer seg, dør folk i tusentalls. Pesten sprer redsel og uhygge på sin vei. Kirken proklamerer at sykdommen er Guds straff over mennesker som lever syndige liv. Men i borgen Develish og dens tilhørende landsby, tar Lady Anne kontroll over sitt folks fremtid med andre virkemidler enn bønner og botsgjerninger. Lady Anne er klok og selvstendig, en kvinne forut sin tid. Hun bestemmer seg for å innlemme alle landarbeiderne i borgen og stenge alle utganger og innganger for å holde avstand til pesten som nærmer seg området deres med rasende fart. I dette nye innestengte samfunnet oppstår det både intriger og konflikter. Lady Anne skaper seg fiender, blant annet sin egen datter. Beslutningen om å stenge borgen kommer til å kreve mot, utholdenhet og oppfinnsomhet. Endetid er en medrivende historisk roman.

De prøver ved forlik med fientlige naboer å oppnå fred, men resultatet blir at de gir fra seg bit for bit av «løftets land» for en høyst tvilsom fred. Endetid. 9788292363119-+ Legg i handlevogn.

Vi gir deg GRATIS frakt på bestillinger over kr 500,- Gled deg til bøkene kommer! Endetid Forfatter: Minette Walters Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 17 t.

RELATERTE BØKER