Eddikjenta

Eddikjenta - Anne Tyler | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Tyler
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Eddikjenta.pdf
ISBN
5968321626593

BESKRIVELSE

Kate Battista føler seg fanget. Hva var det som gjorde at hun endte opp med å styre hus og hjem for sin eksentriske forskerfar og den innbilske og vakre lillesøsteren? Dessuten er det stadig noe bråk på førskolen hvor hun jobber. Barna elsker henne, men de voksne setter ikke alltid pris på Kates spesielle meninger og direkte væremåte. Dr. Battista sliter med sine egne problemer. Etter mange års forskning står han på terskelen til et gjennombrudd. Hans oppdagelse kan komme millioner av mennesker til nytte. Det er bare et problem. Hans utmerkete laboratorieassistent, Pyotr, risikerer å bli kastet ut av landet ¿ oppholdstillatelsen er snart ikke gyldig lenger. Og uten ham kan hele prosjektet strande. Når Battista legger en helt vill plan for å gjøre det mulig for Pyotr å bli i landet, forventer han, som vanlig, at Kate skal hjelpe ham. Men Kate blir rasende. Denne gangen ber han om for mye. Men klarer hun å stå imot disse to mennenes kampanje for å overtale henne? Anne Tyler¿s gjenfortelling av Shakespeares komedie Troll kan temmes ¿ Eddikjenta ¿ stiller spørsmålet om en tvers igjennom moderne og selvstendig kvinne noensinne vil forsake seg selv for en mann. Svaret er like originalt, uforutsigbart og morsomt som hovedpersonen selv.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Eddikjenta er Anne Tylers gjenfortelling av Shakespearestykket The taming of the shrew, som på norsk er oversatt til Troll kan temmes.I Hogarth Shakespeare serien forventes det ikke, at forfatterne som får det ærefulle oppdrag å skrive en roman basert på et Shakespearestykke, skal holde seg strengt til handlingen. Eddikjenta Troll kan temmes gjenfortalt. Anne Tyler; Ingrid Haug (Oversetter) Les utdrag Kate Battista føler seg fanget.

Battista, og den innbilske og vakre lillesøsteren Bunny? Dr. Battista sliter med sine egne problemer, og han står på terske "Eddikjenta - Troll kan temmes gjenfortalt" av Anne Tyler - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER