Det vederstyggelige

Det vederstyggelige - Jonathan Holt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Holt
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Det vederstyggelige.pdf
ISBN
3904760846746

BESKRIVELSE

rste krim i Carnivia-trilogien. Følg de to fryktløse kvinnenes etterforskning, dypt inn i Venezias mørkeste sider og dypeste kanaler. Her oser det av død, fordervelse, dystre symboler, konspirasjonsteorier og verst av alt, det angår også deg!Samtidig som et festlig fyrverkeri feirer De hellige tre kongers dag i Venezia, skyller det iskalde kanalvannet opp en illevarslende bylt. Det er liket av en kvinne. Kledd i en prestekappe. Arkanske symboler på kroppen hennes tyder på mørke ritualer fra kvinnelige kulter. Når en journalist som undersøker krigsforbrytelser ved en nærliggende amerikansk militærbase blir funnet drept, nedlegges saken til Kat umiddelbart. Uten støtte eller beskyttelse fra politiskiltet sitt, fortsetter hun likevel etterforskningen med hjelp fra en tilbaketrukket data hacker og en ung, amerikansk offiser. Det eneste de tre har til felles er ønsket om å vite sannheten. Døde hun av drukning, eller fordi hun visste for mye?

Liket av en kvinne ikledt en katolsk prestekappe blir funnet i det iskalde kanalvannet, samtidig som okkulte symboler dukker opp i det vinterkalde Venezia. det omtalte vederstyggelige hefte hadde gjort abonnentene aldeles rasende (Rudolf Muus: Dikterliv i gamle Kristiania 10 1932) teser som både er blasfemiske og vederstyggelige overfor Allah (Torgrim Eggen: Jern LBK 2010) 2.2 ... Bok Det nye gassmarkedet Sondre Dyrland pdf. Bok Digitalt fortalte historier Grete Jamissen pdf.

Bok Hei! A1 Arbeidsbok spor 2 Jon Olav Ringheim pdf. Bok Ikke stol på noen Gregg Hurwitz pdf. Kjøp Det vederstyggelige fra Bokklubber De hellige trekongersdag feires med spektakulært fyrverkeri i Venezia.

RELATERTE BØKER