Bibelen for barn

Bibelen for barn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Bibelen for barn.pdf
ISBN
8967538062710

BESKRIVELSE

Bibelen for barn tidløse bibelhistorier introduserer barna for Bibelens fortellinger og personer med denne populære barnebibelen. Oppdatert og med klare og morsomme tegninger, tekst og fortellinger, blir mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen levende, noe som gjør Bibelen for små barn perfekt for de små. De vil sette pris på de fargerike illustrasjonene der Noah hjelper elefantene inn i arken, Jona ber inni den store fiskens buk og mange, mange flere. La dem oppdage og utforske Bibelen for små barn!

Epost: [email protected] — Telefon: 47 97 64 50 Postadr: Pb.6624 St.Olavs plass 0129 OSLO Besøksadr: Bernhard Getz' gate 3 0165 OSLO Innhold Tilblivelse Undervisning. Denne spillelisten inneholder tegnefilmer med historier fra Bibelen med som er laget for barn. Filmene er i stor grad tro mot Bibelens innhold.

De 116 illustrerte fortellingene er revidert siden den originale gule boken. Bibel for barn inneholder like mange fortellinger fra Det gamle og Det nye testamentet. Den kjente svenske illustratøren Ulf Löfgren har gjennomillustrert boka.

RELATERTE BØKER