Bian Shen

Bian Shen - Torbjørn Øverland Amundsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Øverland Amundsen
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Bian Shen.pdf
ISBN
3053015068227

BESKRIVELSE

Ville du levd evig, fanget i kroppen til et barn? I over 7000 år har Arthur levd gjennom verdenshistorien, alltid i en barnekropp og aldri eldre enn 14 år. Han er en av barna, en liten gruppe som ikke aner hvorfor de er forskjellige fra alle andre, men som husker alle livene de har levd spredt utover jorden. Selv med den erfaringen, er ingen forberedt på at Arthur våkner opp i live på sin egen 14-årsdag. For ikke bare er Arthur på vei til å bli voksen, men en av deres egne har bestemt seg for å utslette hele menneskeheten. Bian Shen er første bind i trilogien om Arthur, og om Barna. Den er oversatt til fem språk, og blitt nominert til Kulturdepartementets debutantpris.

Sjangermessig hører den til under fantasy, men den er også en thriller. En meget spennende thriller.

Arthur er et av Barna som har fått evig liv. Noe som både er et mirakel og en forbannelse.Ute av stand til å dø og ute av stand til vokse opp har han levd gjennom ... Bian Shen er første bind i trilogien om Arthur, og om Barna.

RELATERTE BØKER