Å føre krig mot den gjengse maratonprosa

Å føre krig mot den gjengse maratonprosa - Richard Brautigan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Brautigan
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Å føre krig mot den gjengse maratonprosa.pdf
ISBN
3631771500668

BESKRIVELSE

Richard Brautigan (1935-1984) er blitt kalt den siste beatpoet. På norsk er han mest kjent som prosaforfatter, med Ørretfiske i Amerika og andre verk, men også diktene er oversatt kloden rundt. Jan Erik Volds gjendiktning Å føre krig mot den gjengse maratonprosa presenterer hele Richard Brautigans lyriske forfatterskap. Brautigans ordknappe dikt samler tilværelsens skjønnhet og skjørhet i et begripelig, renskåret språk som nådde ut i store opplag til hippie-generasjonens lesere. Utvalget .; et kvart tusen dikt i alt .; er det fyldigste som fins på noe språk. Boken avsluttes med oversetterens etterord «Poesi og Brautigan».

Jan Erik Vold har valgt ut og gjendiktet de snaut 250 Brautigan-diktene som utgjør denne boka - det fyldigste utvalget som finnes på noe språk. Det er vanskelig å gi noen fyllestgjørende beskrivelse av mannens poesi, ... Å Føre Krig Mot Den Gjengse Maratonprosa book.

| Adlibris Kjøp bøker av Richard Brautigan. Toggle navigation.

RELATERTE BØKER