Taushet

Taushet - Shusaku Endo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shusaku Endo
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Taushet.pdf
ISBN
3899356849586

BESKRIVELSE

«Ikke en lyd var å høre fra landsbyen. Veien og husene glødet hvitt under den blendende middagssolen. Alt var øde, bare de medtatte rønnene kastet sine skygger over veien. Ikke et menneske var å se, selv bikkjenes gneldring hadde stilnet, og det var som om hele Tomogi ved et trylleslag var forvandlet til en øde ruin. En fryktelig taushet lå over landsbyen. Jeg ba til Gud av all makt. Jeg vet at vi ikke skal be om verdslig lykke og velferd, likevel kunne jeg ikke annet enn å be til Gud om at Han snarest måtte heve denne fryktelige tausheten.» «Taushet» er fortellingen om Sebastião Rodrigues, en idealistisk jesuitt-prest fra Portugal, som i 1660 setter seil mot Japan, fast bestemt på å hjelpe landets brutalt undertrykte kristne minoritet, og med en naiv overbevisning om at han er helten i en kristen allegori: En Jesus-skikkelse på vei for å hjelpe de trengende. Men i møte med den grusomme forfølgelsen av de kristne i Japan, blir han nødt til å revurdere sitt forhold til troen. Med et poetisk og stilsikkert språk beskriver Sh.saku End. både en ytre og en indre reise, fra vest til øst, som svinger fra brennende tro til smertefull tvil.

Taushetsplikten gjelder for «folks legems- eller sykdomsforhold», som i juridisk teori og etter en naturlig språklig forståelse tolkes som fysiske eller psykiske forhold rundt den enkeltes kropp og helse. Taushet er 7 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp taushet i ordboka. Psykopaten ønsker med taushet å så tvil og usikkerhet i deg: Det er et av psykopatens viktigste våpen for å oppnå kontroll og vinne på sin syke måte. utstrekning de som har krav på taushet samtykker».

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Taushet, i både bokmål og nynorsk. Taushet er gull. Gjettelek der det gjelder å "snakke" uten å bruke stemmen.

RELATERTE BØKER