Taushet

Taushet - Shusaku Endo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shusaku Endo
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Taushet.pdf
ISBN
3113982559594

BESKRIVELSE

«Ikke en lyd var å høre fra landsbyen. Veien og husene glødet hvitt under den blendende middagssolen. Alt var øde, bare de medtatte rønnene kastet sine skygger over veien. Ikke et menneske var å se, selv bikkjenes gneldring hadde stilnet, og det var som om hele Tomogi ved et trylleslag var forvandlet til en øde ruin. En fryktelig taushet lå over landsbyen. Jeg ba til Gud av all makt. Jeg vet at vi ikke skal be om verdslig lykke og velferd, likevel kunne jeg ikke annet enn å be til Gud om at Han snarest måtte heve denne fryktelige tausheten.» «Taushet» er fortellingen om Sebastião Rodrigues, en idealistisk jesuitt-prest fra Portugal, som i 1660 setter seil mot Japan, fast bestemt på å hjelpe landets brutalt undertrykte kristne minoritet, og med en naiv overbevisning om at han er helten i en kristen allegori: En Jesus-skikkelse på vei for å hjelpe de trengende. Men i møte med den grusomme forfølgelsen av de kristne i Japan, blir han nødt til å revurdere sitt forhold til troen. Med et poetisk og stilsikkert språk beskriver Sh.saku End. både en ytre og en indre reise, fra vest til øst, som svinger fra brennende tro til smertefull tvil.

Sett at et par planlegger en reise, og at hun har lyst til at foreldrene hennes skal være med. Han kommer med innvendinger.

Hovedpunktene er: - Medlemmer har ikke plikt til å undertegne erklæring om taushetsplikt i alle saker. - Det er styret som for den enkelte sak beslutter at medlemmene pålegges taushetsplikt. Hvordan forholder vi oss til en annen type hersketeknikk som vi kan se i enkelte parrforhold, nemlig total taushet?? Guro Hansen Helskog okt 18, 2011 at 20:02.

RELATERTE BØKER