Språkleker; praktisk del

Språkleker; praktisk del - Jørgen Frost, Annette Lønnegaard | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Frost, Annette Lønnegaard
DIMENSJON
6,54 MB
FILNAVN
Språkleker; praktisk del.pdf
ISBN
6036979276921

BESKRIVELSE

Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen. Ved å bruke leken som pedagogisk virkemiddel, blir barnas nysgjerrighet for språket stimulert, og de blir gjort oppmerksomme på språkets mangfold. Barna vil også utvikle en fonembevissthet som kan være med å forebygge lese- og skrivevansker. Den teoretiske delen - Sproglege - Teoretisk del, kan skaffes i dansk versjon gjennom Norli i Oslo.

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 1996 Sider 191 Forlag Cappelen Damm AS Språk ... Språkleker. Begrepstrening.

Jørgen Frost; Annette Lønnegaard. Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen.

RELATERTE BØKER