Språkleker; praktisk del

Språkleker; praktisk del - Jørgen Frost, Annette Lønnegaard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Frost, Annette Lønnegaard
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Språkleker; praktisk del.pdf
ISBN
9378045784708

BESKRIVELSE

Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen. Ved å bruke leken som pedagogisk virkemiddel, blir barnas nysgjerrighet for språket stimulert, og de blir gjort oppmerksomme på språkets mangfold. Barna vil også utvikle en fonembevissthet som kan være med å forebygge lese- og skrivevansker. Den teoretiske delen - Sproglege - Teoretisk del, kan skaffes i dansk versjon gjennom Norli i Oslo.

Ved å bruke leken som pedagogisk virkemiddel, blir barnas nysgjerrighet for språket stimulert, og de blir gjort oppmerksomme på språkets mangfold. Barna vil også utvikle en fonembe... Kjøp Språkleker fra Cappelen Damm Undervisning Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 599,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER