Paris-mysteriet

Paris-mysteriet - Bjørn Sortland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Sortland
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
Paris-mysteriet.pdf
ISBN
7212761285828

BESKRIVELSE

David og resten av familien er i Paris for å feire foreldrenes bryllupsdag. De tenker at ingenting skummelt kan skje i Paris, men når David blir oppmerksom på en gjeng skurker utenfor museene i byen, er alvoret på nytt et faktum.

Denne gangen drar David og familien til Paris, en spennende by som ikke blir mindre opplevelsesrik ved at de som alltid klarer å havne i farlige og skumle situasjoner. Søkeresultater for Paris-mysteriet - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Kjøp Paris-mysteriet fra Bokklubber Dette er den åttende boken i serien om Kunstdetektivene.

I disse bøkene kommer hans store kunnskap om kunst fram i en lekende lett og skummel krimhistorie. Kjøp Paris-mysteriet fra Tanum David og resten av familien er i Paris for å feire foreldrenes bryllupsdag. De tenker at ingenting skummelt kan skje i Paris, men når David blir oppmerksom på en gjeng skurker utenfor museene i byen, er alvoret på nytt et faktum. Las Vegas-mysteriet Kunstdetektivene 16 Bjørn Sortland Illustrert av Trond Bredesen Barnebok, 8-12 år 188 sider Piggsvin Forlag 2016 ... Kjøp Paris-mysteriet fra Bokklubber David og resten av familien er i Paris for å feire foreldrenes bryllupsdag.

RELATERTE BØKER