Mors døtre

Mors døtre - Ellen Thorsdalen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Thorsdalen
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Mors døtre.pdf
ISBN
9641187951125

BESKRIVELSE

Fornorsking og ensretting møter samiske og kvenske barn når de begynner på skolen. For de fleste av mors døtre i denne romanen gav ikke skolen dem noe positiv lærdom for livet. De fikk stort sett klare seg med det de fikk med fra hjemmet. Noen trosset likevel taperstemplet skolen hadde gitt dem. I denne romanen følger vi fem søsken fra barn til voksenlivet. Tiden er 1930 årene et sted i Nord-Norge.

En uplight er en gulvlampe som gir godt "topp-lys" med god spredning ut i hele rommet. Du finner også uplight lamper, såkalt mor/datter lampe, som både har et topp-lys samt en lesearm. Men min mor sier at hos henne er alle velkomne, så da er resultatet at vi ikke kommer.

Du finner også uplight lamper, såkalt mor/datter lampe, som både har et topp-lys samt en lesearm. Men min mor sier at hos henne er alle velkomne, så da er resultatet at vi ikke kommer. Det føles som om hun velger min eks framfor sin egen datter.

RELATERTE BØKER