Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn

Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn - Jakob Martin Strid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jakob Martin Strid
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn.pdf
ISBN
2274464686547

BESKRIVELSE

Mimbo Jimbo og vennene hans bestemmer seg for å bygge et fyrtårn og løser problemene de støter på, ett etter ett. Men hvem har egentlig glede av et fyrtårn midt inne i landet? Hva skjer når Mimbo Jimbo tenner den kjempestore elektriske pæra? Og hva er det som skjuler seg i tåken? Jakob Martin Strid (født 1972) er en dansk tegneserieskaper, barnebokforfatter og illustratør som står bak de internasjonale bildeboksuksessene Den kjempestore pæra og Mustafas kiosk. Bildebøkene hans er fabulerende og eventyrlige med et skråblikk på det meste. Sagt om Mimbo Jimbo: «... inneholder mer interessante og allsidige karaktertegninger enn en gjennomsnittlig dansk TV-serie.» Information

november kl. 12. Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn.

Pris kr 218 (spar kr 31). Se flere bøker fra Jakob Martin Strid. MIMBO JIMBO BYGGER ET FYRTÅRN er den syvende del af serien om den lille blå elefant og hans venner.

RELATERTE BØKER