Lotta fra Bråkmakergata

Lotta fra Bråkmakergata - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Lotta fra Bråkmakergata.pdf
ISBN
6122692169095

BESKRIVELSE

Lotta er så sint, så sint!En morgen like etter at Lotta fra Bråkmakergata hadde fylt fem år, våknet hun og var sint med det samme. Hun hadde drømt noe hun ikke likte, og Lotta trodde at det man drømte var sant. Derfor ble hun sint på Jonas og Mia-Maria, for det var dem hun hadde drømt om. Og så kom mamma og ville at hun skulle ha på seg den hvite genseren som klør og stikker. En dag som begynner sånn kan vel aldri bli bra, eller kan den det?Lotta og de andre barna fra Bråkmakergata har vært kjent for norske barn siden slutten av 50-tallet, og bøkene er trykket i over 260 000 eksemplarer. Denne utgaven er i stort bildebokformat, og Ilon Wiklands illustrasjoner er fargelagt.

Barna fra Bråkmakergata Astrid Lindgren Herlig Lindgren-klassiker i ny utgave Lotta fra Bråkmakergata Astrid Lindgren Lotta er så sint, så sint! Jo visst kan Lotta sykle ... Lotta og de andre barna fra Bråkmakergata har vært kjent for norske barn siden slutten av 50-tallet, og bøkene er trykket i over 260 000 eksemplarer. Denne utgaven er i stort bildebokformat, og Ilon Wiklands illustrasjoner er fargelagt. Kontakt Kennel Vidsyn Eli-Anne Skaug Kroppanveien 1 7075 Tiller [email protected] Barne-tv: Lotta i Bråkmakergata (3:7) Lotta på tur Hele familien er på biltur, men det viser seg at de forskjellige familiemedlemmene har ulike ønsker for dagen.

I tillegg leker vi oss med en del andre hundesporter. 9.april 2017: Diva - mellompuddel-frøken flytter inn. Lotta i Bråkmakergata (svensk Lotta på Bråkmakargatan) er ein av Astrid Lindgrens figurar.Lotta er mellom tre og fem år og er ganska sikker på at ho kan det meste.

RELATERTE BØKER